Saturday, September 4, 2010

flaş! flaş! flaş!!

Evet sayın seyirciler, şu anda inanılmaz olaylara tanık oluyoruz. Şehrin belediye çöplüğünden buraya kadar olan kısmını yıkarak yok eden dev çekirge şu anda camdan bakınca görülebiliyor. Öldürüldüğünde bir bacağı eksik olan dev çekirgenin şu anda dört bacağı da sapasağlam(rejenerasyon). Ancak K.İ.'nin öldürürken ibret-i alem olsun diye bacağına kazıdığı baş harfleri net bir şekilde seçilebiliyor.
Evet, yerimizi aşağı yukarı fark etmiş durumda, bizim tarafa doğru bakıyor. ama o da nee!!! Florance Nightingale dolaylarından dev bir figür aynı bir pire, hatta çekirge, evet evet çekirge gibi zıplayarak dev canavarı subay evlerinin üzerine attı. Buuu, buuu..bu Kıvanç sayın seyirciler! Aynı God of War'un sonundaki Kratos gibi devleşmiş bir biçimde çekirgeyle savaşıyor! inanılmaz! Sanki iki dev şehrin kime ait olduğunu tartışıyorlar(en azından semtin). biliyorsunuz Kıvanç ya da K.İ.' en son çekirgeyle savaşından aldığı bir ısırık nedeniyle Florance Nightingale hastanesine kaldırılmıştı.
Neyse sayın seyirciler, çekirge savaşı Gayrettepe Türk Telekom taraflarına doğru yönlendirmeye çalışırken K.İ. kendini siper ederek ona engel oluyor, ve o da ne! Kıvanç, yaratığın bacaklarından birini kopardı. Ama hayvan da trake solunumuyla Kıvanc'a vurup, diğer ön bacağını omzuna bir bıçak gibi kanırtarak soktu...bakamıyorum sayın seyirciler, ortalık kan gölüne dönmüş durumda...ama Kıvanç yüzünden okunan tüm bu acıya rağmen omzuna girmiş bacağı kırarak hayvanın iki ön ayağını da etkisiz hale getirdi. Şu anda yaratık ön bacaklarından mahrum, tamamen savunmasız bir biçimde Kıvanç'tan merhamet dileniyor. Kıvanç özel bitirişini yapacak gibi gerildi, ama şu da neoOOoov!!! Dev çekirge arka iki ayağını kullanarak inanılmaz bir sıçrayış yaptı sayın seyirciler, ve şu anda gökyüzünde hızla küçülüyor. Tüm gücünü bu son sıçramaya harcamış gibi görünüyor. Ve aman allahım! Kıvanç da arkasındaki üst geçidin üzerine bayıldı. İnşallah kimliğini yanına almıştır.

No comments:

Post a Comment