Saturday, September 4, 2010

Güvenin pençesinde!



Evet sayın seyirciler yıkımın ve dehşetin gölgesinde bir Esentepe’den sesleniyoruz sizlere. Geçtiğimiz günlerde gökyüzünde açılan bir yarıktan Esentepe’ye giren Dev Güve tahribat yaratmaya devam ediyor. Dev çekirgeden sonra oluşan bu ikinci terör dalgası yüzünden halk panik içinde…tüm komşu semtler tahliye edildi. Insanlar yakın şehirlerdeki akrabalarının yanlarına gittiler. Ama bunu yaparken havayolunu tercih edenler pek de şanslı değildi ne yazık ki, zira Istanbul Atatürk havalimanından kalkan tüm uçaklar Dev Güve’nin lazer saçan gözleri tarafindan yok edildi.

Bakın, kaçmaya çalışan bir balon, lazer gözlerle nasıl da etkisiz hale getiriliyor.

Ancak yine de şanslı sayılırız sayın seyirciler. En azından Dev Çekirge burada değil. Esentepe Etekleri’nde yaşanan dev arbededen sonra şehri zıplayarak terkeden Dev çekirge(ve peşinden gittiği tahmin edilen Çekirgenç) hala geri dönmedi. Ama dünyanın dört bir yanında türlü tatsızlıklara imza attığı elimize ulaşan haberler arasında.
Elimize ulaşan bu tüm bilgileri biraraya getirdiğimizde, Çekirge’nin geniş bir dünya turu atmakta olduğunu anlamış bulunuyoruz. Kötü haber ise; peşine takılan milyonlarca ufak takipçisiyle her yere dehşet saçan Dev Çekirge'nin artık dönüş yolunda olduğu.


Esentepe Etekleri çok kısa zamanda tarihin en büyük yıkımına şahitlik edebilir sayın seyirciler, dikkatli ve tetikte olun…

No comments:

Post a Comment